Cursussen en Trainingen

Je stress de baas!

Een cursus verdeeld over drie dagdelen waar je direct stappen mee zet.In deze interactieve cursus ga je in kleine groepjes (drie tot vijf personen) aan de slag. In september of oktober start een nieuwe cursus. Je kunt ook zelf een groepje samenstellen. Cursusdagen zijn op de dinsdagavond.

Startdatum is nog onbekend.

Kosten:  €55,95

In 3 dagdelen leer jij:

  • Inzicht in je eigen stress-signalen
  • Stress direct te verminderen
  • Ontspannen via verschillende technieken
  • Kennis over stress en de gevolgen ervan

Geef je op en ervaar zelf wat het je aan rust, inzicht en ontspanning gaat opleveren.

Waarom ga jij deze cursus doen?

Nog heel even en dan heb je vakantie. Eindelijk mag jij dan weer even opladen. Je loopt al weken, nee maanden op je tenen. De doosjes paracetamol worden regelmatig aangevuld. Je nek is stijf en je hebt vaak last van lage rugpijn.

Of ben jij meer een slechte slaper, of steeds slechter? Pieker je veel en ben je daardoor de volgende dag nog minder te genieten?Oorsuizen? Nog 6 weken… dan kan je stekker weer in het stopcontact. Drie weken lang opladen om vervolgens weer vrolijk in het zelfde patroon verder te gaan.

Vakantie weg

Zeg nu eens eerlijk, hoeveel heb je dan echt aan je vakantie?

Wist je dat wanneer je lange tijd onder stress staat je niet binnen drie weken helemaal op kunt laden, daar heb je dan ook een behoorlijke tijd voor nodig. Het is een kwestie van het doorbreken van je patroon. Inzicht krijgen in je stress-signalen en waar je nu precies stress van krijgt.

In deze cursus ga je dit leren op een ontspannen en interactieve manier. Ook krijg je inzicht in wat goede manieren zijn om te ontspannen en welke manieren minder goed werken dan je eigenlijk dacht.

Uiteraard leer je ook een aantal ontspanningstechnieken aan die je kunt gebruiken.

Kies NU voor minder stress.

Kies voor jezelf, je gezin en voor je gezondheid. Stress is namelijk ontzettend ongezond. De gevolgen van langdurige stress zijn o.a. hart en vaat ziekten én een van de grootste stijgers op het gebied van ziektes is Diabetes type 2.

Voorkom al deze ellende en zorg dat je niet je vakantie gebruikt om op te laden. Kies voor

Ontspannen genieten van je vakantie

Dat wil jij toch ook?