Over Corine

Stap UIT je hoofd en IN je leven

Ik ben Corine Kuindersma en 30 jaar jong, moeder van twee jonge jongens en gelukkig samen met Erwin Boschma. Jarenlang heb ik met veel liefde en passie in de horeca gewerkt. De laatste jaren groeide mijn wens om van mijn passie voor mensen en vooral wat hen beweegt, mijn beroep te maken. Ik wist nog niet hoe, maar dat het iets moest zijn met positiviteit en mensen motiveren, daar was ik zeker van. Na een traject bij een loopbaancoach, kwam voor mij alles in beweging. Ik zag hoe mooi een coach traject kan zijn en mijn zelfvertrouwen groeide zienderogen.

Ergens in mijn zoektocht kwam ik bij toeval het beroep Life Coach tegen. Mensen van binnenuit motiveren om weer of meer regie te krijgen over hun eigen leven. Aan alles voelde ik dat dit het was wat ik wilde gaan doen. Als coach kijk je vooruit, sta je voor positiviteit, motiveer je. Dit past heel erg bij mij en de manier waarop ik in het leven sta.

Dankzij dit traject ben ik vorig jaar begonnen met de NOBCO gecertificeerde opleiding Life coach aan het Hamel College in Gorinchem en op geheel Eigen wijZe bezig met het opzetten van mijn eigen praktijk aan huis. In juni haal ik mijn diploma en zal ik mij als gecertificeerd coach verder blijven ontwikkelen. Ook nu al kun je bij mij terecht voor een coachtraject en verzorg ik trainingen op basis van stress reductie en ontspanning.

Alles wat jarenlang in mijn hoofd zat, vormt nu mijn leven. Dit is ook meteen mijn motto als Life Coach:

“Stap UIT je hoofd en IN je leven.” 

Ben jij ook toe aan het nemen van verantwoordelijkheid over je eigen leven en jezelf? Neem dan contact op en dan plannen we een vrijblijvend een intake gesprek. Voor meer info kijk onder het kopje Coaching.

Corine